Σχετικά με τη Nanoviis

Η Nanoviis είναι μια εταιρία βασισμένη στη νανοτεχνολογία που ιδρύθηκε και αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προηγμένα προιόντα τα οποία λόγω των μικροσκοπικών σωματιδίων που περιέχουν, εμφανίζουν διαφορετικές ιδιότητες από τα αντίστοιχα υλικά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αξιοποιώντας λοιπόν τα ιδιαίτερα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά των νανοσωματιδίων, καταφέραμε να δημιουργήσουμε αμιγώς ελληνικά καινοτόμα προιόντα, φιλικά στο περιβάλλον με ιδιαίτερες χημικές και μηχανικές ιδιότητες που ανοίγουν νέες συναρπαστικές προοπτικές σε πολλούς τομείς (περιβαλλοντικές εφαρμογές, ιατρική, βιομηχανικές διεργασίες) και μας βοηθούν να λύσουμε καθημερινά προβλήματα. Επιθυμία μας είναι να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή και να τις ικανοποιήσουμε με τη δύναμη της νανοτεχλολογίας.,

Νανοτεχνολογία0%

Καινοτομία0%

Επαγγελματισμός0%

Ποιοί είμαστε.

Τσούκλερης Δημήτριος
Διευθύνων Συμβουλος και Νόμιμος Εκπρόσωπος

Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” και είναι υποψήφιος διδάκτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα από το 2003 εστιάζονται στη νανοτεχλολογία και στη δημιουργία αυτοκαθαροζόμενων επιφανειών. Ως διευθύνων σύμβουλος της Νanoviis στοχεύει με τη δύναμη της νανοτεχλολογίας να δημιουργήσει νέα έξυπνα, προηγμένα υλικά, χαμηλού κόστους, τα οποία θα διατίθενται τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Παναγιώτα Τσούκλερη
Διευθυντής Παραγωγής

Αποφοίτησε από το τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Από το 1998 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο μελέτες, επιβλέψεις ,κατασκευές καθώς και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιριακών έργων. Εχει εκπονήσει πολλές ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και επιβλέψεις , κυκλοφοριακές μελέτες, μελέτες βιολολογικών καθαρισμών και Βusiness Plan εταιριών. Τα τελευταία χρόνια εστιάζει στις τεχνολογίες νέων υλικών και κυρίως στην εφαρμογή της νανοτεχλολογίας σε προιόντα που σχετίζονται με κτίρια και περιβαλλοντικές εφαρμογές.

Σύνδεσμοι