ΕΤΑΙΡΙΑ

Η NanoViis είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Κινητήριος δύναμη της εταιρίας είναι η νανοτεχνολογία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, με   προηγμένες ιδιότητες, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.  

Καθημερινό στόχο της εταιρίας αποτελεί η ανάπτυξη νέων προϊόντων με προηγμένες χημικές και μηχανικές ιδιότητες, που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, αλλά και των ταχέως αναπτυσσόμενων αγορών του μέλλοντος. 

 

Ακούγεται  σχεδόν απίστευτο, όμως η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία «έξυπνων» υλικών. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε εφευρέθηκαν, παράγονται και δοκιμάζονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες.

Ενστερνιζόμαστε πλήρως τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες μας και δεσμευόμαστε να διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τρόπους που επιδρούν θετικά στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε για βιώσιμη κοινωνική - οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας

Copyright 2020 NanoViis

All rights reserved

T  +30 2169004480 | E  info@nanoviis.com

Ελ. Βενιζέλου 21, Μελίσσια, 15127, Αθήνα , Ελλάδα