ΕΤΑΙΡΙΑ

Η NanoViis είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Κινητήριος δύναμη της εταιρίας είναι η νανοτεχνολογία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, με   προηγμένες ιδιότητες, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.  

Καθημερινό στόχο της εταιρίας αποτελεί η ανάπτυξη νέων προϊόντων με προηγμένες χημικές και μηχανικές ιδιότητες, που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, αλλά και των ταχέως αναπτυσσόμενων αγορών του μέλλοντος. 

 

Ακούγεται  σχεδόν απίστευτο, όμως η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία «έξυπνων» υλικών. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε εφευρέθηκαν, παράγονται και δοκιμάζονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες.

Ενστερνιζόμαστε πλήρως τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες μας και δεσμευόμαστε να διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τρόπους που επιδρούν θετικά στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε για βιώσιμη κοινωνική - οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας

Επισκεφθείτε μας

Ελ. Βενιζέλου 21, Μελίσσια,

15127, Αθήνα, Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

T: 0030-2169004480

info@nanoviis.com

Προϊόντα που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Copyright © 2019 NanoViis

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος